Atran Velo AVS Adapter

Atran Velo Newrack är en adapter som du fäster på ELO Bikes befintliga pakethållare och som ger dig möjligheten att enkelt montera och byta mellan väskor, lådor och korgar med AVS-funktion. Adaptern fästs smidigt på pakethållaren som från början inte var avsedd för AVS. Med hjälp av denna adapter kan du sen välja och vraka bland alla tillbehör från Atran Velo. Tillbehören fästs snabbt och enkelt med ett litet klick. Korgen, lådan eller väskan sitter sedan tryggt kvar på din pakethållare och gör din vardag lite enklare.

299.00kr inkl moms

Description

Spara pengar med ELO Bike – Varje dag!

*Månadskostnaden för en billig bil inkl leasingavgift etc är 3913. Månadskostnaden för ELO Bike inkl avbetalning och elkostnad är 524. ** Ett genomsnittligt månadskort kostar 39kr om vi delar det på arbetsdagar per månad. Samma kostnad för ELO Bike är 24kr. *** Årskostnaden för en billig bil inkl leasing och övriga kostnader är 47036kr. Totalkostnaden för en ELO Bike inkl avbetalning och elkostnad är 6296kr. **** Årskostnaden för ett genomsnittligt månadskort kostar 10318 per år. Kostnaden för ELO Bike är 6296 per år inkl avbetalning och elkostnad.

Frågor & svar

ELO Bike kommer med marknadens bästa garantier. Du får hela 2-års garanti på Biken och 1-års garanti på batteriet. Allt för att göra din pendling lite enklare & säkrare.

Det finns inte någon lägre åldersgräns för att köra ELO Bike. Personer under 15år ska likt cykel använda hjälm när de kör.

JA! ELO Bike är klassad som en cykel och godkänd att köras med överallt där du vanligtvis kör cykel.

Nej, eftersom att ELO Bike är klassad som en cykel är det även de reglerna du går efter. 

Det är mer en blandning av de båda. Den är enkel som en elcykel när det kommer till ägande samtidigt som du får all komfort från en elmoped.

ELO Bike har en 250W elmotor i bakhjulet.

ELO väger in på knappt 34kg exkl batteri

Absolut! Räckvidden kan bli påverkad av kylan men i övrigt är det bara halkan du behöver se upp med.

Det är inte några problem att rulla ELO Bike utan hjälp av elmotorn. Så har du råkat räkna fel på räckvidden så kan du utan problem gå med den bredvid dig.

På din nya ELO har du i stort sett underhållsfria trumbromsar.

På en laddning når du ca 50 km. Har du råkat ut för ett tomt batteri når du full kraft igen efter bara 6 timmar. Med andra ord fullt batteri när arbetsdagen är slut.

Batteriet väger in på ynka 3,5kg, enkelt och smidigt att ta med i väskan eller under armen.

Sitsen är 78cm över marken

Nej, ELO Bike är helautomatisk så det är bara att vrida om gasen. Däremot har du tre hastighetslägen att välja på.
Läge 1 håller en fart på ca 10km/h och är smidigt att använda när du går med den bredvid. Läge 2 ger dig behagliga 15km/h medan läge 3 ger dig toppfarten 20km/h. 

Du startar ELO Bike enkelt genom att hålla in on/off-knappen tills displayen lyser upp. Tryck in din pinkod och tryck sedan två gånger på on/off-knappen. Välj körläge och vrid sedan på gashandtaget. Swoosh så är du iväg.

Vi jobbar stenhårt för att nätverket ska utökas. I dagsläget har vi ställen i Gbg, Åstorp samt Sthlm där du kan provköra en ELO Bike innan du bestämmer dig för att köpa. Hör av dig till oss så ser vi till att koppla dig samman!

Eftersom att ELO Bike är en cykel enligt reglerna så går den under din hemförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag för att se vilka regler & krav som finns för att försäkringen ska täcka en eventuell förlust.

ELO Bike kommer med ett elektroniskt lås som du snabbt låser upp med en pinkod. Superbt att använda när du snabbt ska in i affären. Vi rekommenderar att man köper ett godkänt lås och tar ut batteriet när man låser den en längre stund.